Err

MCE GROUP Offshore Incorporation Entreprises Etrangeres

Waarvoor een internationale vad

£ 2.800,00
Ajouter au Panier
Waarvoor een internationale vadToevoegen aan winkelwagen
WAARVOOR EEN INTERNATIONALE VAD
Als u een detailhandelaar in Europa en als u een instrument van betaling per credit card (ook bekend als elektronische betaalterminal POS) - of als u zaken doet op het internet en wilt u uw credit card transacties af te lossen, kunnen wij een eenvoudige en zeer efficiënte, zodat u met het internet te genieten zonder grenzen en een perfect veilige, vertrouwelijke en zuinig

HOE WERKT HET INTERNATIONAAL V.A.D
Dit contract is alleen voor European Business - ons team kan de gehele procedure behandelen zonder dat u hoeft te verplaatsen.

Twee Zwitserse banken en de Europese die betrokken zijn bij dit concept:

Bank eerst een bankrekening geopend in de naam van uw bedrijf (account E-Merchant) en de tweede Bank biedt een koop overeenkomst voor Afstand VAD (of Merchant Account) met het doel om Visa en Mastercard, geld voor aan uw zakelijke account en terugbetaling van de ontvangen middelen op grond van uw E-Marchand Company.

Een derde partner bedrijf, met een platform geschikte techniek, biedt een TPE virtuele automatische betalingen aan uw Merchant Account - zodat er geen spoor van de plaats van betaling.

De contante transacties
De transacties worden uitsluitend in EURO en de ontvangen middelen worden gedekt door de vertrouwelijkheid bij het opzetten van acties - absolute veiligheid (veilige Internet-interface, transactie geschiedenis, terugbetaling management, ...) en het Zwitserse bankgeheim maakt vertrouwelijkheid.

Dit concept heeft een kosten (uitvoering, transactiekosten op ...) maar het blijft marginaal in vergelijking met de besparingen gemaakt.

TOT SLOT
Een contract kan de VAD International Trader online of in de winkel, geheel of gedeeltelijk van haar verkoop, betaald met een creditcard, ontvangen zonder een spoor - op een professionele Zwitserse bankrekening geopend door ons, die ontvangt bankgeheim constitutionele.

Dit concept kan ook nuttig zijn voor de ondernemers die niet beschikken over een website en willen hun belasting en sociale verminderen. We kunnen ingrijpen om een ​​van onze beste oplossingen aan te passen - applicatie informatie

WAARSCHUWING - U moet verklaren dit bedrijf geopende bankrekening in het buitenland naar uw belastingdienst. Als je het niet doen en als ze erachter komt dat (ondanks de absolute bankgeheim in Zwitserland) kunt u worden bestraft voor fiscale doeleinden.

Deze oplossing is speciaal gericht op mensen die worstelen om hun contract VAD Franse bank krijgen of degenen die willen hun bedrijf te diversifiëren en niet op "al hun eieren in een mandje" zet ...