Err

MCE GROUP Offshore Incorporation Entreprises Etrangeres

Gibraltar

£ 2.590,00
Ajouter au Panier
GibraltarGibraltar £ 2,590.00

Toevoegen aan winkelwagen

Vandaag, Gibraltar heeft een economie gebaseerd op de dienstensector, die wordt gedomineerd door de financiële diensten en toerisme.

Een aantal Britse en internationale banken hebben filialen in Gibraltar. Gibraltar is uitgegroeid tot een centrum van internationale financiën.

Er is geen inkomstenbelasting. Onlangs hebben vele bookmakers en online gokken exploitanten verhuisde het hoofdkantoor in Gibraltar, om te profiteren van de gunstige belastingwetgeving voor bedrijven.

Kapitaal: Geen minimumkapitaal BTW / Tax geen belasting op bedrijven.

Geen goed recht op de aandelen gehouden door niet-ingezetenen. Anonimiteit kan, zal Hij u een Nominee Director. Aanvullende optionele diensten.

Dit zorgt voor een mate van anonimiteit te registreren public.The aan toonder garanderen de anonimiteit van aandeelhouders. Accounting: Boekhouding is niet vereist.

WANNEER naar Gibraltar te kiezen:

Gibraltar is de bestemming voor call centers, bedrijven outsourcing, uitbesteding en andere computing taken en telecomdiensten bedrijf verplaatst. Gibraltar is ook de ideale oplossing voor de import-export transacties, Consulting name uit de Maghreb, Afrika en de invoer die door Europa.

De positie van Gibraltar in het zuiden van Spanje, maar niet in de Europa-overeenkomsten voor de uitwisseling van goederen en het bevorderen van fiscale voorwaarden dessociétés Engels, in perfecte overeenstemming met de Britse wet dat de lokale bedrijven (UK) staat door een vennootschap die volledig in handen Gibraltar naar een back-up tot 95% van de gemaakte winst aan de moedermaatschappij is gevestigd in Gibraltar.

ll moet een kandidaat-bestuurder die de anonimiteit bij het Openbaar Register te voorzien gebruiken. (Optioneel).

Aandelen aan toonder de anonimiteit van de aandeelhouders.

Taksen vanaf 2e jaar 1800 €.