Err

MCE GROUP Offshore Incorporation Entreprises Etrangeres

Cyprus

£ 1.950,00
Ajouter au Panier
CyprusCyprus is een lid van de Europese Unie en biedt het unieke voordeel van het aanbieden van een offshore jurisdictie met een niet-belastbare Office / geregistreerd adres in de EU. Indien gewenst, kan de Virtual Office ook geregeld worden met de telefoon, fax en mail forwarding.

Voor gebruik van de vrijstelling van belasting in Cyprus, moet de kwestie-Cyprus bedrijf in transitie. Als ze te bezoeken is niet belastbaar in Cyprus. Het kan dus werken zonder belasting, maar met het prestige en het voordeel dat ze zijn opgenomen in de Europese Unie.

Er is ook geen roerende voorheffing op dividenden, rente en kosten voor particulieren en bedrijven in het buitenland.

Om te slagen, wordt de vennootschap worden beheerd en gecontroleerd buiten Cyprus. Dit betekent dat de bestuurders en aandeelhouders moeten passeren en geen zaken te doen in Cyprus. Het bedrijf kan doorgaan met haar status als een doorgang, zelfs indien hij een kantoor op Cyprus, maar dan op de belastbare winsten die alleen in Cyprus, met een snelheid lager dan 10%.

De opname documenten zijn in het Grieks, met een gecertificeerde Engels vertaling. De financiële rekeningen moeten worden bijgehouden, gecontroleerd en voorgelegd aan de regering. De rekeningen zijn niet in het openbaar register.

Een jaarlijkse algemene vergadering is vereist. Dit kan overal gehouden worden in de wereld en kan worden via de telefoon of andere elektronische middelen.

Aandelen aan toonder zijn niet toegestaan.

Het kapitaal kan worden gespecificeerd in Cyprus Boeken, Euro's, Amerikaanse dollars of Engelse ponden.

Details over de bestuurders en aandeelhouders moet worden verstrekt aan de griffier van Vennootschappen en de informatie is toegankelijk voor het publiek. Privacy kan worden bereikt door de aanstelling van bestuurders en aandeelhouders Nominee en aandeelhouders. Als de genomineerden worden gebruikt, is de naam van de ontvanger niet meegedeeld